Mange lengter etter gode konsertopplevelser igjen etter koronapandemien. Kanskje du er en av dem som kaster deg over muligheten når det blir lagt ut billetter for salg. Det er herlig å møtes på en konsert, men det er også lurt å ta noen forhåndsregler, for eksempel gjennom å beskytte mobilen din. Den kan lett bli skadet både før, under og etter konserten.

Det er ikke nødvendigvis slik at folk er slemme, de blir bare ivrige, og da blir det lett knuffing og trengsel. I slike sammenhenger er det lett å miste telefonen, eller slå den borti et eller annet, slik at skjermen blir skadet. Et deksel og linsebeskyttelse er et absolutt minstekrav når telefonen skal bli med på konsert. Du finner et stort utvalg av mobildeksler til iPhone 13 Pro hos Skalhuset. Har du en annen mobil, finner du selvsagt deksel og tilbehør til en rekke andre modeller.

Andre typer tilbehør du kan trenge til mobilen er:

  • Skjermbeskytter
  • Halsrem slik at du har hendene frie
  • Mobiletui dersom du skal ha mobilen i veska eller sekken
  • Ekstra lader
  • Powerbank til å ha i lomma, slik at du ikke går tom for strøm under konserten

Husk også at mobilen kan bli stjålet, så velg gjerne en rem som sitter godt fast, slik at ingen kan rive til seg mobilen. Legger du mobilen i veska eller sekken, er det lurt å feste den til selve veska/sekken på en eller annen måte, slik at ingen kan ta den uten at du merker det.

Med mobilen kan du forevige konserten gjennom bilder og video, og du kan dele opplevelsen med vennene dine etterpå. Hold godt fast i mobilen hvis du filmer eller tar bilder, for her er det lett at noen dytter borti deg i mengden slik at mobilen faller ned og blir tråkket på. En rem rundt håndleddet vil forhindre at du mister mobilen under trampende føtter, men ikke dropp mobildekselet, ettersom det kan redde både skjermen og mobilen hvis uhellet først er ute. Da er det bare å nyte konserten og ha det moro sammen med vennene dine.