Ett band som er kjent for å bruke fine ballkjoler på scenen er Hole.

Det å kle seg opp når man skal på scenen er helt vanlig for artister. For noen er kostymene så mye mer enn bare en kjole. Et band som var kjent for å bruke svære ballkjoler, gjerne revet halvveis i stykker, på scenen er Hole. De var et alternativt rockeband som ble startet av Courtney Love og Eric Erlandson. Disse to var stabile medlemmer i bandet, men det ble stadig skiftet ut trommiser og bassister. De solgte over 3 millioner plater i USA.

Nirvana

Men Hole var ikke egentlig best kjent for musikken sin. Det som hadde noe å si var vokalisten i bandet som var Courtney Love. Hennes liv preges av stadige skandaler, og ikke minst det faktum at hun var gift med rockelegenden Kurt Cobain. Kurt Cobain var vokalist i det alternative rockebandet som på mange måter frontet grungen på 90-tallet. Det varte helt til han enten tok selvmord eller ble drept. Det hersker enda stor tvil om akkurat hva som skjedde den dagen, eneste som alle vet er at en stor musiker døde den dagen.

Nirvana-grafitti i Melbourne

Reunion?

Det er snakk om at Hole skal gjennoppstå i løpet av 2015 og det blir spennende å se hvordan de da blir mottatt. Courtney Love har vært veldig aktiv i rampelyset siste året, så det er liten tvil om at de ruster opp til en ny runde med musikk, konserter og masse annen moro.

Courtney Love og datteren Frances Bean Cobain har begravet stridsøksen og blitt forsonet etter fem bitre år.
Det skriver det amerikanske nettstedet TMZ etter at de to kom sammen til premieren på  dokumentar filmen  «Kurt Cobain: Montage of Heck» som datteren Frances står som produsent for.

Mor og datter ga hverandre en god klem til ære for fotografene og la ikke skjul på at de nå har lagt fem bitre og opprivende år bak seg.