Mange rockemusikere liker å gå med caps, og ønsker derfor å definere sin egen personlighet gjennom stilen på capsen. Enten det er fargen eller et spesielt mønster på capsen, så er det viktig at dette er riktig. Det samme gjelder for resten av antrekket til mange rockeartister.

Det er slett ikke tilfeldig hvilken farge eller fasong antrekket har. Ofte ser vi sorte, eller i alle fall mørke, nyanser på klærne, og antrekket består gjerne av denim og skinn i tillegg til en nagle eller hundre. Tilføyes det et par kule boots eller støvletter, så er stilen komplett!

Caps med historie

Den opprinnelige funksjonen capsen hadde, var å beskytte hodet fra solen, men også øynene og ansiktet får nytte av den brede bremmen. I dag er det nesten like vanlig å se unge mennesker med capsen bak–frem og på siden i stedet for med bremmen frem. Den fremste funksjonen er da å se kul og stilig ut. Fra å være et hodeplagg primært for sportsutøvere, har capsen i dag blitt allemannseie, og særlig rockestilen har tatt den til sitt bryst. Mange rockeartister, så vel som menn og kvinner som liker rockemusikk, går mye med caps, og de trenger gjerne en hel rekke capser i klesskapet sitt for å ha et utvalg. Du finner et uendelig utvalg på nett, og mange nettbutikker tilbyr et unikt utvalg av dette hodeplagget. Enten med en røff logo eller navnet på favorittrockebandet. Noen samler også på capser, og selv om en har flere hundre i samlingen sin, så finnes det fortsatt en hel verden av capser til salgs på nett.

Rock og caps

Vær et stilikon

Tilhengere av rockemusikk velger ofte stil etter hva artistene velger å gå med, men mange kan også finne sin egen vri på stilen. Enten du velger en type caps som du kanskje trenger å bytte ut i en som er lik, eller du samler på capser og ikke kan få nok, så finner du på nett en rekke stilige modeller.