Er du en ihuga fan av rock og annen hardere musikk, som for eksempel metall? Kanskje er musikken så viktig for deg at det ikke bare er noe du hører på, det er en livsstil. Da er sjansen stor for at klærne dine signaliserer dette, men hva med bilen?

Style bilen som en ekte rocker

Selv om du kanskje ikke kjører Porsche slik som Satyricon-frontmann Sigurd Wongraven, er du nok svært glad i bilen din. For det første har du sikkert allerede en ganske tøff bil, kanskje i en mørk farge? Hvordan selve bilen ser ut er dog ikke så farlig, når det strømmer fet musikk ut av vinduene. Uansett hva slags bil du har, kan du få den til å se hakket kulere ut, med felger som er over snittet tøffe. Sjekk for eksempel ut de svarte felgene til Black Rhino eller de dekorative felgene fra Redbourne.

“Farger man forbinder med rocken er svart og blodrød, kanskje med aksenter som mørk lilla, hvit, gull og sølv?”

Innredning

Når felgene er på plass kan du pynte innsiden av bilen. Farger man forbinder med rocken er svart og blodrød, kanskje med aksenter som mørk lilla, hvit, gull og sølv? Du kan pynte bilen med setetrekk og henge noe kult ned fra speilet. Dette trenger absolutt ikke være Wunderbaum, eller noe annet som lukter parfymert, men hva med en liten gitarmodell? Eller en mikrofon? Søk gjerne på nettet etter inspirasjon. Har du en eldre bil du tror du må selge for delene, spiller det ingen rolle hva du gjør med bilen innvendig. Hva med å pynte med klistremerker, som for eksempel bandlogoer? Bilen er ikke bare et fremkomstmiddel, men også et tilholdssted. Få bilen din til å matche personligheten din med felger og annen pynt, så du føler deg hjemme.