Har du en venn som gløder for musikk åpner det seg også nye muligheter, for eksempel konsertbilletter med band eller artister som du vet han har stor sans for. Hvis du ikke er sikker på om han allerede har skaffet seg en billett til tenkt konsert kan du skaffe deg et gavekort, da kan han bruke pengene selv på akkurat den konserten han ønsker.

Når det gjelder gaver er det jo tross alt tanken som teller. Eller kanskje ikke? Er du i beit for idéer finnes det flust av dem på https://www.getpersonal.no/gavetips/personlig-gave-til-han-kjaeresten.html, og det finnes gaver i mange forskjellige prisklasser.

Noen band lever for scenen og gjør konsertene til mer enn bare en musikkopplevelse, og det gjelder å følge bandets hjemmesider nøye og være tidlig ute når billetter skal skaffes. Det kan nemlig fort bli utsolgt, og billetter fra privatpersoner fra tvilsomme nettsider kan fort gjøre at du får kjøpt katta i sekken.

Er han en ung rocker med røtter i hippie-tiden, eller går det mer i rap og hip-hop

I den siste tiden har salget av vinylplater økt jevnt og trutt, noe som tyder på at gamle vaner og idéer langt fra har dødd ut hva angår musikk. Det samme gjelder smaken også, det er nemlig mange unge som velger å gå sine egne veier i stedet for bare å høre hva som er den nyeste «hiten» på radio.

Flere av de gode gamle bandene fra 60- og 70-tallet har blitt oppløst, men enkeltmedlemmer holder fortsatt konserter og har flere av bandets sanger i sitt repertoar. Paul McCartney er et godt eksempel på det, og han har vært et av de virkelig store navnene på konsertscener verden rundt de siste 40 årene.

Mange gamle band har fortsatt konserter som gleder både unge og gamle, og én av de unge kan være nettopp kjæresten din. Bor du i en storby er det enklere, da er nemlig sjansen stor for at konserten vil bli avholdt i nærheten. Du kan selvsagt også matche det med en fin storbyweekend, og dermed er det duket for en både musikalsk og romantisk ferie.