Er din bedre halvdel en rockerebell? Med gaver fra Youwish.no kan du gi din kommende ektefelle en eller flere spennende opplevelser i bryllupsgave.

For noen er det ikke nødvendigvis den romatiske middagen for to eller vinsmakingen etterfulgt av en tur med hest og kjerre som gir mersmak hva angår minneverdige paropplevelser. For de av oss som er noe mer rebelske og musikkglade finnes det helt klart noen opplevelser som passer bedre enn de tradisjonelle romantiske aktivitetene.

Høytid for konserter

Hva med en rockekonsert i stedet? Sommeren er høytid for konserter i Norge, og flere av de største navnene innen rock og metall tar turen til vårt værbitte land for å spille høyt og hardt og samtidig ta del i den herlige konsert- og festivalkulturen som Norge er så kjent for. Vi har da også hørt rykter om at musikkfestivaler kan være nokså romantiske i seg selv …

Meget sterkt oppmøte

Det er sommer, sol og musikkfestivalene står i kø. I løpet av de neste månedene kan du få med deg alt fra Norwegian Wood, Øyafestivalen, Midnattrocken og Slottsfjellfestivalen til en av de mange mindre festivalene i Norge.

Festivalsommeren i Norge har utallige tilbud å velge fra, uansett hvilke type musikk man brenner for. Når det gjelder rockemusikk kan man jo ikke la være å anbefale Øyafestivalen og Norwegian Wood i Oslo eller Pstereofestivalen i Trondheim. Hit kommer etablerte tungvektere og spennende oppkomlinger innen rockemusikken. Noen av gruppene man kan oppleve på en festivalscene i Norge i sommer, er Metallica, Opeth, At the Gates, Enslaved og Mastodon. Musikkelskeren vil umiddelbart forstå at dette er et meget sterkt oppmøte — også etter internasjonal målestokk — og er man glad i rockemusikk, er man også garantert glad i en eller flere av disse fantastiske gruppene.