Sko fra ConverseKomfortable sko for hektiske liv

Converse har siden 70-tallet vært aktive og kreative menneskers sko-valg nummer en. Skoene er myke og behagelige å gå i, og du kan ha dem på deg veldig lenge uten at det gjør noe. Det er ikke rart at rockere er noen av de som benytter seg mest av nettopp Converse skoene. De skal gjerne stå i timevis på scenen gjennom sound-check, øvinger og konserter. Da er det godt med sko som har godt grep, sitter godt på foten og er superkomfortable å gå i.

Converse på nettet?

En av ulempene med å bo i Norge er at man ikke alltid får tilgang til kult samlemateriale som for eksempel Converse sko med ACDC bilde på skoene. Men kjøper du sko online, kan du finne veldig mange spennende utgaver av Converse, som er enhver rocker verdig. Du trenger jo ikke kjøpe med favorittbandet ditt på heller, kanskje du vil ha de samme skoene som for eksempel Kurt Cobain hadde, eller Avril Lavigne kanskje?

Det finnes også mange spesialutgaver og samleobjekter i Converse skoenes verden. Alt er tilgjengelig på internett om du virkelig setter deg ned og leter. Det er viktig at du setter deg inn i tollgrenser når du skal handle i utlandet eller på nett. Handler du over visse beløp så må du også legge til moms på det du handler.

Statement fashion

Det som er kult med Converse er at de kommer i så mange forskjellige former, farger og med forskjellige budskap. Mange velger også å ordne sine egne budskap på skoene. Faktisk er det å ha Converse Allstars et slags statement i seg selv. Enten du er fan av The Clash, Green Day, Blondie eller andre kule rockere, kan du finne sko med dem på.

Men du kan også finne Converse med andre budskap som for eksempel tilhørighet til et bestemt land eller en sportsklubb. Du kan finne sko med favorittkarakterer fra filmer som for eksempel A Nightmare before Christmas. Det er også blitt laget en del versjoner som er beregnet spesielt for jenter, og disse har gjerne høye hæler.