Det er luksus å gå i skjønnhetssalong, noe man kan se på prisene. Men det er stort sett fordi pleierne skal ha lønn at det koster mer, men kan man klare seg med tannbleking hjemme, så er hvitere tenner bare noen tastetrykk unna.

Det er sommer og de fleste hadde booket sine festivalbilletter for lenge siden, men så kom korona-viruset og endret på planene. Men det betyr ikke at man går glipp av de beste musikkopplevelsene. Zoom-konserter, live-konserter, intim-konserter og mini-festivaler er alle nye spennende opplegg som det satses på fremover. Sørg for å være den beste versjonen av deg selv når moroa braker løs.

Flere bleker tennene hjemme

Det er faktisk ikke så lenge siden det ble anerkjent å bruke tannbleking. Prosessen er ganske enkel og kan gjøres selv dersom man følger instruksene. Når man bleker tennene selv, står man fritt til å velge bleking og tidspunkt. Husk at bleking gjør tennene sårbare for fargestoff som fins i ulike drikker og matvarer. Derfor er det viktig å pusse tennene minst to ganger daglig mens bleke-prosessen pågår. Etter det har man hvitere tenner i opptil 3 år av gangen. Enklere, billigere og smartere enn å gå til tannlegen. Blek tennene når du selv vil, og gå festivalsommeren i møte.

Internett et naturlig valg

Netthandel er et naturlig valg for dem som ser etter metoder for å få hvitere tenner. Gulbrune tenner kan komme av flere ting, men påvirkning fra drikker og mat er hovedgrunnen til at tennene ikke beholder den hvite fargen livet gjennom. Men det kan fort bli dyrt å besøke tannlegen hver gang. Et sett med bleking for tennene koster bare en liten andel av tannlegeregningen din.

I dag vil man ikke bruke tid og penger på ting som egentlig man kan gjøre selv og dermed halverer prisen. I stedet kan man være sosial, oppleve musikk og bli selvstendig. Bruk tannbleking for dine hvitere tenner.