I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilke artister som har planlagt å komme til Norge i 2020 slik at våre lesere skal må en mulighet til å forberede seg og handle inn billetter. Vi skal også se nærmere på musikken til de vi nevner i tilfelle du ikke er kjent med artistene som vil holde konserter i Norge i 2020.

musikkDen første artisten som er verdt å nevne er ScHoolboy Q, og dette er for alle hip hop fans der ute. Dersom du ikke har hørt om ScHoolboy Q før er dette en musikkopplevelse som du sannsynligvis kommer til å elske dersom du allerede er interessert i rap fra før av. Faktisk kommer du kanskje til å elske det selv om du ikke er en stor fan av sjangeren også. Enten du er fan av Tupac eller Biggie så kommer du til å elske han fyren her. Han henter med seg innflytelse fra begge disse to rapperne og stilen hans er alltid i bevegelse. Han flyter rimene sine på en måte som Jay-Z elsker, nemlig å ikke sitte fast i en statisk måte å rappe på. Alltid noe nytt og fersket med Q. Løp og kjøp dersom du elsker rap.

Heavy metal og legender

Disse neste gutta er for de som fortsatt elsker heavy metal. De kommer faktisk med en ny turne som de kaller for “We are not your kind”. Denne typen musikk er pakket full av energi. Spesielt aggressive og tunge toner, med lyrikk som følger med denne slags lyd. Det er ikke anbefalt å komme til denne konserten dersom du ikke er en fan av sjangeren, fordi dette er en spesiell type sjanger som ikke er veldig profilert i dagens pop-kultur. Uansett så kan du som elsker musikken gleder deg over at Slipknot kommer til Norge i 2020.

Til sist har vi spart en fyr de fleste har hørt om legenden selv ; nemlig Elton John. Dersom du aldri har hørt Rocket Man før så bør du faktisk stikke og sjekke ut konserten som han kommer til å ha i september i 2020. Elton begynner å komme opp i årene så ikke forvent flere muligheter til å se han live! Har har derimot gitt ut en film for alle dere fans dere ute.